Samenvatting
Coaching
Werkgever
Loopbaan, leren & ontwikkelen

Coachbundel

Met een coachbundel kunnen jouw medewerkers flexibel en laagdrempelig hun loopbaanvragen bespreken met een ervaren loopbaanadviseur. Je creëert hiermee beweging bij jouw medewerkers om meer verantwoordelijkheid en initiatief te nemen in hun werk en loopbaan.

Locatie & datum

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  Heb je een vraag?

  Bel of mail gerust.

  • Inhoud
  • Praktisch
  • Investering

  Je medewerker maakt eerst kennis met de loopbaanadviseur en samen bespreken ze de loopbaanvraag van de medewerker. Bijvoorbeeld deze:

  • Heb ik nog groeikansen in mijn huidige werk?
  • Ik ben niet meer de jongste, moet ik die opleiding nog doen?
  • Ik doe al jaren dit werk, wat kan ik nog meer?
  • Ik wil iets anders, maar wat?
  • Ik ervaar steeds meer stress op mijn werk, hoe los ik dit op?
  • Hoe combineer ik mijn gezin met werken en leren?

  De loopbaanadviseur verheldert de vraag van de medewerker waarna de adviseur feedback, handvatten en tips geeft waardoor de werknemer zelfstandig zijn vervolgstappen kan gaan nemen.

  De coachbundel bestaat uit 5 uur coachtijd. De medewerker mag zelf bepalen hoe de coachtijd wordt ingevuld. Dit kan door middel van persoonlijke gesprekken, telefonische ondersteuning, maar ook via de e-mail of skype.

  Redenen om een coachbundel aan te schaffen:

  • Je wilt je medewerkers faciliteren om verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en loopbaan
  • Je wilt de medewerkers die al lang hetzelfde werk doen, vitaal en gemotiveerd houden
  • Er is onrust in de organisatie vanwege (toekomstige) veranderingen
  • De coachbundel is een nuttige invulling van het budget voor loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid

  De terugkoppeling op hoofdlijnen helpt jouw organisatie om een beeld te krijgen van wat er speelt. De medewerker zal zelf het gesprek verder aangaan met jou als daar behoefte aan is.

  Wij raden aan om al je medewerkers die gecoacht worden hiernaar te vragen. Je bespreekt dan de uitkomsten en kijkt samen naar de eventueel te nemen vervolgstappen. Bijvoorbeeld een opleiding- of ontwikkelingstraject of verder coaching. Maar ook het ondersteunen van de leidinggevenden in coachend leidinggeven is een optie. Zo werk je doelbewust en pro-actief aan betrokken medewerkers die gemotiveerd en duurzaam inzetbaar zijn!


  Je medewerker(s) kunnen gelijk van start. Er zijn geen wachttijden.

  Tijdens het traject, maar ook daarna, kan je medewerker terecht op het online loopbaanplatform van C3 werkt!

  • Duur: 5 uur coachtijd.
  • Groepsgrootte: Individueel traject.
  • Plaats: In overleg.
  • Resultaat: Na afloop van dit traject weet je medewerker welke vervolgstappen hij kan nemen en heeft hij met de uitgereikte handvatten en tips voldoende informatie om verder zelfstandig aan de slag te gaan met zijn loopbaan. 

  Informatie over het traject is vertrouwelijk en wordt niet verstrekt aan de werkgever of derden. 

  Wil je de resultaten van de Coachbundel een stap verder brengen? Dat kan bijvoorbeeld met het Loopbaanplan, een 1-2-3 gesprek, extra coaching of via diverse workshops. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


  € 625,- (excl. BTW)

  Je kan een coachbundel voor één werknemer aanschaffen. Maar je kunt ook een coachbundel voor al je medewerkers aanschaffen. Voor een vooraf afgesproken bedrag kunnen alle medewerkers hun loopbaanvraag stellen. Zo kan je de ingekochte uren flexibel inzetten. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld intekenen voor een loopbaanspreekuur en voeren een kort loopbaangesprek van maximaal een half uur.

  We denken graag met je mee.

  Investeer in je medewerkers. Wij werken samen met verschillende sectoren, waardoor je in veel gevallen voordelig kunt investeren. We hebben de verschillende regelingen voor je op een rijtje gezet. Je vindt deze op onze site onder het kopje: subsidie en regelingen. Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden.


  Je wilt op de wachtlijst voor

  Coachbundel

  Met een coachbundel kunnen jouw medewerkers flexibel en laagdrempelig hun loopbaanvragen bespreken met een ervaren loopbaanadviseur. Je creëert hi...

  Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

  Jouw inschrijving is succesvol verzonden.