Samenvatting
Workshop
Werkgever
Van werk-naar-werk

LinkedIn werkt!

In deze workshop staat online netwerken centraal en maken werknemers zichzelf online zichtbaar via LinkedIn op een manier die bij hen past. Je medewerker leert hoe hij LinkedIn kan benutten in het huidige werk en ten behoeve van de verdere carrière. Bijvoorbeeld bij het vinden van werk.

Zo gaat je medewerker aan de slag met het opbouwen van zijn LinkedIn profiel tot een krachtig en vindbaar profiel. Ook weet je medewerker na afloop van de workshop hoe hij zijn netwerk kan uitbreiden en leert hij hoe je LinkedIn kunt inzetten bij de zoektocht naar werk.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de toegevoegde waarde van LinkedIn voor zijn (loop) baan en wegwijs wil worden in de interactieve wereld van LinkedIn.

Locatie & datum

Selecteer eerst een beschikbaarheid

Heb je een vraag?

Bel of mail gerust.

 • Inhoud
 • Praktisch
 • Investering
 • De toegevoegde waarde van Linkedin
 • Een aantrekkelijk Linkedin profiel
 • Netwerken via Linkedin
 • Vacatures vinden via Linkedin
 • Het effectief inzetten van Linkedin

Voorafgaand aan de workshop gaat je medewerker aan de slag met zijn LinkedIn profiel. Aan de hand van een huiswerkopdracht maakt je werknemer een LinkedIn profiel aan of verbetert hij stapsgewijs zijn bestaande LinkedIn profiel. Op deze manier start je werknemer goed voorbereid aan de workshop.

De workshop wordt afgesloten met een actieplan. Dit helpt je werknemer om LinkedIn echt goed te gebruiken én om doelen sneller en gemakkelijker te bereiken.

Wat levert deze workshop jouw bedrijf op?

1.Zichtbare kracht van jouw bedrijf

Jouw medewerker profileert niet alleen zichzelf via linkedIn, maar ook je bedrijf. De  online zichtbaarheid van jouw bedrijf neemt toe én klanten zien welke kennis en kwaliteiten er beschikbaar zijn in jouw bedrijf.  

2. Plan B

Je medewerker kan zomaar te maken krijgen met ontslag, bezuiniging of reorganisatie. Wat is plan B van je medewerker? Kent hij mensen die hem verder kunnen helpen? Via netwerken,  profileren en blijven leren kan hij werken aan zijn inzetbaarheid en werkzekerheid. (zowel binnen als buiten het bedrijf)

3. Netwerken werkt!

Op LinkedIn vindt je medewerker vakgenoten, collega’s, experts, klanten en leveranciers. Meepraten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Deelnemen aan discussies, kennis delen en vragen stellen verrijkt je medewerker en daardoor ook jouw bedrijf.


Deze workshop vindt regelmatig plaats bij C3 werkt in Veenendaal. We kunnen de workshop ook in-company uitvoeren.

Je medewerker krijgt toegang tot het online loopbaanplatform van C3 werkt. Ze vinden hier hun e-portfolio, loopbaanwinkel, en de opdrachten van de workshop staan voor ze klaar in een overzichtelijke tijdlijn. Bovendien zijn daar de loopbaanwinkel, vacaturebank en profielenbank beschikbaar. 

 • Duur: 1 dagdeel
 • Groepsgrootte: Tussen de 6 en 12 personen
 • Plaats: Veenendaal of op locatie
 • Resultaat: Na de workshop weet je medewerker hoe hij een krachtig en vindbaar LinkedIn profiel kan maken. Hij weet hoe je effectief je netwerk kunt uitbreiden en hoe je linked in effectief in kunt zetten bij de zoektocht naar werk.

€ 160,- per persoon (excl. BTW)

Incompany prijs maximaal 10 personen € 795,- (excl. BTW)

Investeer in je medewerkers. Wij werken samen met verschillende sectoren, waardoor je in veel gevallen voordelig kunt investeren. We hebben de verschillende regelingen voor je op een rijtje gezet. Je vindt deze op onze site onder het kopje: subsidie en regelingen. Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden.


Je wilt op de wachtlijst voor

LinkedIn werkt!

In deze workshop staat online netwerken centraal en maken werknemers zichzelf online zichtbaar via LinkedIn op een manier die bij hen past. Je mede...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.