Samenvatting
Traject
Werkgever
Duurzaam inzetbaarheidbeleid

Loopbaanplan

Met het loopbaanplan brengt je medewerker in kaart waar hij goed in is, wat hij graag wil bereiken en hoe hij hier concreet actie op kan ondernemen. Jouw mensen maken het verschil tussen middelmaat en succes!

Duurzame inzetbaarheid, dat komt later wel. Nieuwe wegen inslaan in werk, dat doen werknemers niet zomaar. Herkenbaar? Jij weet als werkgever hoe belangrijk het is dat jouw medewerkers juist wél in beweging komen. (en blijven!) De veranderingen in de markt, en daardoor ook binnen in jouw bedrijf, vragen om medewerkers die kunnen mee ontwikkelen. Dat gaat niet vanzelf. Van nature hebben mensen hiervoor een stok achter de deur nodig. Het loopbaanplan kan die stok zijn.

Locatie & datum

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  Heb je een vraag?

  Bel of mail gerust.

  • Inhoud
  • Praktisch
  • Investering
  • E-portfolio
  • Inzetbaarheidscan
  • Check jouw wereld van werk
  • Arbeidsmarktverkenner
  • 4 uur loopbaanbegeleiding door een loopbaanadviseur in de regio
  • Actieplan

  Je medewerker start met het invullen van zijn persoonlijke gegevens en CV in het e-portfolio in de loopbaanomgeving van C3. Daar staat ook de Inzetbaarheidsscan klaar. De Inzetbaarheidsscan geeft inzicht in hoe duurzaam inzetbaar de medewerker is. Hierbij gebruiken we de laatste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast gaat je medewerker aan de slag met Check jouw wereld van werk. Dit zijn vijf online scans die inzicht geven in persoonlijkheid en vaardigheden. Deze scans zijn gekoppeld aan de Arbeidsmarktverkenner. De Arbeidsmarktverkenner is een unieke tool waarmee je medewerker inzicht krijgt in de voor hem meest relevante beroepen op de arbeidsmarkt. 

  Alle scans kan je medewerker gewoon thuis op computer of tablet maken. De rapportage van de scans zijn alleen inzichtelijk voor de medewerker en de loopbaanadviseur. De loopbaanadviseur  bespreekt de rapportage in een persoonlijk gesprek met je medewerker. Vervolgens maakt je medewerker met hulp van de loopbaanadviseur een persoonlijk actieplan. Met het actieplan brengt je medewerker in kaart waar hij goed in is, wat hij graag wilt bereiken en hoe hij hier concreet actie op kan nemen.

  Wij raden aan om al je medewerkers die het loopbaanplan doen individueel hierover te spreken. Je bespreekt dan de uitkomsten en kijkt samen naar de eventueel te nemen vervolgstappen. Zo werk je pro-actief en resultaatgericht aan duurzame inzetbaarheid!

  Bij NEP mogen werknemers een loopbaanplan doen. “NEP is een mooi bedrijf. We hebben een prachtig vak en maken met elkaar hele mooie dingen. De mediabranche heeft te maken met de overstap van traditioneel AV naar digitaal. Daarom is het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en zich regelmatig de vraag stellen; wat voor werk doe ik over vijf jaar?”

                                                        Daan van Pelt – HR directeur NEP 


  Je medewerker(s) kunnen direct van start er zijn geen wachttijden.

  Tijdens het traject, maar ook daarna, kan je medewerker terecht op het online loopbaanplatform van C3werkt. Ze vinden hier hun e-portfolio, en het loopbaanplan traject staat voor ze klaar in een overzichtelijke tijdlijn. 

  • Duur: 8 uur verspreid over 4 weken
  • Groepsgrootte: Individueel traject
  • Plaats: In overleg
  • Resultaat: Aan het einde van het traject heeft jouw medewerker zijn eerste loopbaanstappen gezet en is hij in het bezit van een actieplan voor de volgende stappen. Daarnaast heeft je medewerker uitgebreide rapportages van de Inzetbaarheidsscan en de diverse scans van Check jouw wereld op werk.

  Wil je de resultaten van het Loopbaanplan een stap verder brengen? Dat kan bijvoorbeeld met extra coaching, een driegesprek of diverse workshops. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Informatie over het traject is vertrouwelijk en wordt niet verstrekt aan werkgever of derden.


  € 745,- (excl. BTW)

  Investeer in je medewerkers. Wij werken samen met verschillende sectoren, waardoor je in veel gevallen voordelig kunt investeren. We hebben de verschillende regelingen voor je op een rijtje gezet. Je vindt deze op onze site onder het kopje: subsidie en regelingen. Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden.


  Je wilt op de wachtlijst voor

  Loopbaanplan

  Met het loopbaanplan brengt je medewerker in kaart waar hij goed in is, wat hij graag wil bereiken en hoe hij hier concreet actie op kan ondernemen...

  Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

  Jouw inschrijving is succesvol verzonden.