Samenvatting
Coaching
Werkgever
Loopbaan, leren & ontwikkelen

Driegesprek werkgever-werknemer-loopbaanadviseur

Inzetbaarheid, toekomstmogelijkheden, scholing of samenwerking… soms kun je als werkgever best wat advies en ondersteuning gebruiken rondom de loopbaan van je medewerker. Een driegesprek met jou, je werknemer en een onafhankelijk loopbaanadviseur werkt.

Locatie & datum

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  Heb je een vraag?

  Bel of mail gerust.

  • Inhoud
  • Praktisch
  • Investering

  Een of meerdere loopbaangesprekken tussen jou als werkgever en de medewerker samen met een loopbaanadviseur.

  De loopbaanadviseur vraagt voorafgaande het gesprek een vragenlijst in te vullen. Dit om samen met de loopbaanadviseur te kijken waar jij en je medewerker advies en ondersteuning bij kunnen gebruiken.

  De onafhankelijke loopbaanadviseur helpt zaken helder te krijgen. De gesprekken zijn een stimulans met werknemers in gesprek te  gaan. De loopbaanadviseur biedt tools en geeft tips om het gesprek verder met elkaar aan te gaan. Samen maken jullie concrete loopbaanafspraken.

  “ De loopbaanadviseur hielp mij ook inzicht te krijgen in de visie van de medewerker. Zo had ik het niet bekeken. Het gaf mij en de medewerker ruimte om de samenwerking te verbeteren”   

                                                                                        Werkgever


  • Duur: De tijdsinvestering is afhankelijk van het aantal gesprekken.
  • Plaats: De gesprekken kunnen bij jou op het bedrijf plaatsvinden maar ook bij een coaching locatie in de buurt. Dit wat voor jou en de werknemer het beste uitkomt.
  • Resultaat: Alle gesprekken eindigen met een advies en/of aanbeveling van de loopbaanadviseur. Gezien de privacy vertrekken wij geen inhoudelijke gegevens van de werknemer.

  Er zijn meerdere mogelijkheden voor een driegesprek. Van een los gesprek tot een combinatie van gesprekken. Hieronder vind je de 3 meest gebruikte gespreksvormen met de daarbij behorende kosten:

  • A: 1 gesprek € 225,- (excl. BTW) voor een gesprek van 1,5 uur tussen werkgever, werknemer en loopbaanadviseur
  • B: 3 gesprekken. 1 gesprek met de werkgever van een uur, 1 gesprek met de werknemer van een uur en een 3 gesprek van 1,5 uur. Kosten € 435,- (excl. BTW)
  • C: 3 gesprekken. 2 gesprekken met de werknemer (1 voor en 1 na het 3 gesprek) en 1 gesprek met de werkgever, werknemer en loopbaanadviseur van 2 uur . Het laatste gesprek met de werknemer duurt 1,5 uur en hierin zal ook een kort actieplan worden gemaakt met de werknemer. Kosten € 495,- (excl. BTW)

  Andere opties ook mogelijk. Wij denken graag met je mee.

  Investeer in je medewerkers.Wij werken samen met verschillende sectoren, waardoor je in veel gevallen voordelig kunt investeren. We hebben de verschillende regelingen voor je op een rijtje gezet. Je vindt deze op onze website onder het kopje: subsidie en regelingen. Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden.

   


  Je wilt op de wachtlijst voor

  Driegesprek werkgever-werknemer-loopbaanadviseur

  Inzetbaarheid, toekomstmogelijkheden, scholing of samenwerking… soms kun je als werkgever best wat advies en ondersteuning gebruiken rondom de lo...

  Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

  Jouw inschrijving is succesvol verzonden.