Samenvatting
Workshop
Werkgever
Van werk-naar-werk

Eerste hulp bij solliciteren

De workshop ‘Eerste hulp bij solliciteren’ helpt jouw medewerker om vol vertrouwen en goede moed de arbeidsmarkt te betreden. Na de workshop is je medewerker helemaal op de hoogte van de ins en outs van solliciteren anno nu!

Locatie & datum

Selecteer eerst een beschikbaarheid

Heb je een vraag?

Bel of mail gerust.

 • Inhoud
 • Praktisch
 • Investering
 • Hoe onweerstaanbaar is je CV?
 • Netwerken is het nieuwe solliciteren
 • Hoe ziet jouw ideale sollicitatiebrief eruit?
 • Hoe voer je een effectief netwerk/sollicitatiegesprek

Voorafgaand aan de workshop maakt of verbetert je medewerker alvast het CV.

Als Jaap terugkijkt, heeft hij eigenlijk maar één aandachtspunt. ,,Ik zou willen dat ik deze workshop eerder had kunnen volgen. Dan had ik het faillissement anders verwerkt. Mijn oproep aan bedrijven is dus: wacht niet tot je failliet gaat, maar wijs medewerkers eerder op dit soort trajecten en workshops als je merkt dat het slechter gaat met het bedrijf. Dan kunnen je medewerkers zich alvast oriënteren en een plan b maken.”

Jaap van der Sar


Deze workshop vindt regelmatig plaats bij C3 werkt in Veenendaal. We kunnen de workshop ook in-company uitvoeren.

Je medewerker krijgt toegang tot het online loopbaanplatform van C3werkt. Ze vinden hier hun e-portfolio, loopbaanwinkel, en de opdrachten van de workshop staan voor ze klaar in een overzichtelijke tijdlijn. Bovendien zijn daar de loopbaanwinkel, vacaturebank en profielenbank beschikbaar. 

 • Duur: 1 dag
 • Groepsgroote: Tussen de 6 en 12 personen
 • Plaats: Veenendaal of op locatie (in overleg)
 • Resultaat:  Na de workshop is je medewerker helemaal op de hoogte van de ins en outs van solliciteren anno nu!

Deze workshop voeren we zeer regelmatig uit. Wanneer we een datum gepland hebben kunnen je medewerkers hier zichzelf direct voor inschrijven. Heb je interesse in een workshop op locatie, neem dan even contact met ons op.

Ook online sollicitatie skills verbeteren? De workshop ‘LinkedIn werkt' sluit naadloos aan op deze sollicitatieworkshop. 


€ 270,- per persoon (excl. BTW)

Incompany prijs maximaal 10 personen € 1.350,- (excl. BTW)

Investeer in je medewerkers. Wij werken samen met verschillende sectoren, waardoor je in veel gevallen voordelig kunt investeren. We hebben de verschillende regelingen voor je op een rijtje gezet. Je vindt deze op onze site onder het kopje: subsidie en regelingen. Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden.


Je wilt op de wachtlijst voor

Eerste hulp bij solliciteren

De workshop ‘Eerste hulp bij solliciteren’ helpt jouw medewerker om vol vertrouwen en goede moed de arbeidsmarkt te betreden. Na de workshop is...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.