Samenvatting
Traject
Werkgever
Duurzaam inzetbaarheidbeleid

Loopbaan APK

Gezonde, productieve medewerkers, die met plezier aan het werk zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat wil jij toch ook? Tijden veranderen, de klant verandert en jouw bedrijf ontwikkelt zich ook.

Help je medewerkers daarom om ondernemer te worden van hun loopbaan.

Dat kan met de Loopbaan APK. Een kort en krachtig loopbaantraject dat bestaat uit een Loopbaan APK test, een gesprek met een loopbaanadviseur uit de regio en het maken van een persoonlijk actieplan. Een heldere check up die concrete input biedt om daarna samen het gesprek aan te gaan en vervolgstappen te zetten.

Locatie & datum

Selecteer eerst een beschikbaarheid

  Heb je een vraag?

  Bel of mail gerust.

  • Inhoud
  • Praktisch
  • Investering
  • Documenten

  Kijk het filmpje over de Loopbaan APK uitgezonden op RTL7

  Lees het interview "Werknemers Snep positief over Loopbaan APK"

  Inhoud

  • E-portfolio
  • Loopbaan APK test
  • Persoonlijke nabespreking met een loopbaanadviseur in de regio
  • Persoonlijk actieplan

  Je medewerker start met het vullen van zijn persoonlijke gegevens en CV in het e-portfolio in de online loopbaanomgeving van C3. Daar staat ook de Loopbaan APK test klaar. Deze scan maakt je medewerker gewoon thuis op de computer of tablet. De Loopbaan APK test geeft inzicht in hoe duurzaam inzetbaar de medewerker is. Hierbij gebruiken we de laatste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. Bij het kopje "documenten" vind je een voorbeeldrapportage.

  De rapportage van de Loopbaan APK test is alleen inzichtelijk voor de medewerker en de loopbaanadviseur. De loopbaanadviseur bespreekt de rapportage in een persoonlijk gesprek met de medewerker. Vervolgens maakt je medewerker met hulp van de loopbaanadviseur een persoonlijk actieplan. Met dit actieplan brengt de medewerker in kaart waar zijn aandachtspunten liggen om de inzetbaarheid op peil te houden of te verbeteren en hoe hij hier concreet actie op kan ondernemen.

  Wij adviseren om na afloop van de Loopbaan APK deze met je werknemer door te nemen. Je bespreekt dan de uitkomsten en kijkt samen naar de eventueel te nemen vervolgstappen. Zo werk je doelbewust en pro-actief aan duurzame inzetbaarheid!

  ”Als werkgever stimuleren wij leren en ontwikkelen. Wij bieden de Loopbaan APK in eerste instantie aan om je ervan bewust te maken hoe je ervoor staat. Want in beweging komen, begint bij bewustwording. Van daaruit kun je je verder oriënteren en plannen maken. Dat betekent niet dat je altijd intensief of lange opleidingen moet volgen. Het kan ook via training on the job, meelopen met collega’s, korte trainingen, praktijkopleider of mentor worden of bijvoorbeeld om feedback vragen aan anderen”

  Opdrachtgever C3 werkt!


  Je medewerker(s) kunnen gelijk van start. Er zijn geen wachttijden.

  Tijdens het traject, maar ook daarna, kan je medewerker terecht op het online loopbaanplatform van C3 werkt! Ze vinden hier hun e-portfolio. Én het Loopbaan APK traject staat voor ze klaar in een overzichtelijke tijdlijn.

  • Duur: 2 uur verspreid over twee weken
  • Groepsgrootte: Individueel traject
  • Plaats: In overleg
  • Resultaat: Aan het einde van het traject weet de medewerker welke loopbaanstappen hij kan nemen. Ook heeft de medewerker een persoonlijk actieplan en een uitgebreide rapportage van de Loopbaan APK test. 

  Informatie over het traject is vertrouwelijk en wordt niet verstrekt aan de werkgever of derden.

  Wil je de resultaten van de Loopbaan APK een stap verder brengen? Dat kan bijvoorbeeld met het Loopbaanplan, een driegesprek, extra coaching of via diverse workshops. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


  € 450,- (excl. BTW)

  Investeer in je medewerkers. Wij werken samen met verschillende sectoren, waardoor je in veel gevallen voordelig kunt investeren. We hebben de verschillende regelingen voor je op een rijtje gezet.  Je vindt deze op onze website onder het kopje: subsidie en regelingen. Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden.


  Je wilt op de wachtlijst voor

  Loopbaan APK

  Gezonde, productieve medewerkers, die met plezier aan het werk zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat wil jij toch ook? Tijden verander...

  Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

  Jouw inschrijving is succesvol verzonden.